وی افزود: سیدحسن نصرالله با رهبری حکیمانه و شجاعت مثالزدنی خود، همواره در راه مبارزه با ظلم و ستم ایستادگی کرد و صدای حق را در برابر طاغوتها به گوش جهانیان رساند.
طهماسبی با اشاره به اینکه بدون شک جهاد سیدحسن نصرالله در مقابل دشمن و در پشتیبانی از غزه و فلسطین و دفاع از لبنان و ملت پایدار و شریف آن ادامه خواهد داشت، یادآور شد: دشمن سفاک صهیونیستی از این ترور و عملیات ناجوانمردانه سودی نخواهد برد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ملی مهارت سمنان بیان کرد: جنایات و ددمنشی رژیم فاسد صهیونیستی که برای رسیدن به اهداف شرورانه و نامشروع خود از هیچ اقدام وحشیانه و تروریستی دریغ نمیکند، برای جهانیان بهویژه مردمان آزاداندیش جهان حتی در کشورهای غربی اثباتشده است و به لطف الهی، مقاومت مستحکمتر از قبل خواهد شد و آرمان آزادی درخشندهتر از همیشه در اندیشه آزادگان جهان ماندگار است.
وی سه عامل جهاد، شهادت و ولایتمداری را سبب عزت اسلام برشمرد و گفت: شهید سیدحسن نصرالله یک سمبل و الگو در اخلاص، ولایتمداری و تعبد بود.
انتهای پیام