صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۷۴۵۸
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۶
در جلسه امروز هیئت دولت؛

در جلسه امروز هیئت دولت، محمد علی طالبی به عنوان استاندار جدید کرمان معرفی و منصوب شد.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، در جلسه هیئت دولت که عصر امروز، 20 آبان به ریاست مسعود پزشکیان، رئیس جمهور برگزار شد، استاندار کرمان معرفی شد.

بر این اساس با تصویب اعضای هیئت دولت، محمدعلی طالبی به عنوان استاندار جدید کرمان منصوب شد.

رئیس جمهور در این جلسه استاندار جدید را به تلاش برای جلب رضایتمندی مردم به عنوان اصل اولویت‌دار دولت وفاق ملی توصیه کرد و گفت‌: ما در دولت از هرکسی که بنای خدمت صادقانه به مردم را داشته باشد، استقبال خواهیم کرد و بنای دولت مشارکت دادن همه جناح‌ها، سلایق فکری در اداره امور کشور است چرا که معتقدیم اگر همه با هم و در کنار یکدیگر برای اعتلا و سربلندی ایران‌مان تلاش کنیم، موجب افزایش اقتدار ما خواهد شد و هیچ قدرتی توان ضربه زدن به ما را نخواهد داشت.

پزشکیان همچنین بر ضرورت تقویت وحدت و انسجام، توجه ویژه به نقاط کم‌برخوردار و حفظ یکپارچگی استان تأکید کرد و گفت: باید تلاش کنیم که پاسخگوی نیاز مردم باشیم و خون مطهر شهدای این استان و کشور را در عمل حفظ کنیم.

انتهای پیام