صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۹۵۸۶
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۵

وزیر نیرو در سفر یک‌روزه به سیستان‌وبلوچستان امروز پنجشنبه، یکم آذرماه، از کارخانه استحصال طلای تفتان بازدید کرد.

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان به نقل از روابط عمومی استانداری،‌ عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو، با هیات همراه در سفر یک روزه به سیستان و بلوچستان از کارخانه استحصال طلای صدر تفتان بازدید کرد.
 
وی در این سفر به عنوان نماینده رئیس‌جمهور در شهرستان تفتان برنامه‌هایی چون «بازدید از کارخانه معدن طلای تفتان و سوله آزمایشگاه»، «افتتاح کارخانه شن و ماسه شهرداری تفتان»، «حضور در جلسه شورای اداری شهرستان تفتان در محل فرمانداری» و «حضور در جلسه با رئیس جمهور» را در دستور کار دارد.
 
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان بیان کرد: سرمایه‌گذار ساخت کارخانه فرآوری طلا شرکت توسعه معادن پارس تأمین است و این کارخانه با پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصدی در آینده نزدیک به بهره‌برداری خواهد رسید.
 
ایرج حسن‌پور در گفت‌وگو با ایسنا افزود: کارخانه فرآوری طلای تفتان در زمینی به مساحت ۱۰ هکتار با هفت هکتار زیربنا در حال ساخت است.
 
وی ادامه داد: ظرفیت فرآوری طلا در این کارخانه به طور سالانه ۹۷۸ هزار و ۵۲۰ تن کانسنگ طلا و ۴۴۳ کیلوگرم شمش طلا است.
 
مدیرکل صمت سیستان و بلوچستان گفت: اولویت اشتغال در این کارخانه با مردم بومی تفتان خواهد بود و با افتتاح این کارخانه زمینه اشتغال چشمگیری به طور مستقیم و غیرمستقیم برای مردم این شهرستان فراهم و موجب رونق اقتصادی منطقه خواهد شد.
انتهای پیام