صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۹۸۱۵
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۰

مسئول اتحادیه انجمن اسلامی دانش‌آموزان سیرجان گفت: دانش‌آموزان سیرجانی با پیوستن به پویش ایران همدل یک هزار دست البسه، چادر نماز، جلد قرآن کریم و کتاب ادعیه به مردم لبنان کمک کردند.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط‌ عمومی اداره آموزش و پرورش سیرجان، مهدی زیدآبادی، مسئول اتحادیه انجمن اسلامی دانش آموزان سیرجان امروز ۲ آذر اعلام کرد: اتحادیه انجمن اسلامی دانش‌آموزان سیرجان با پیوستن به پویش ایران همدل موفق شد یک هزار دست البسه و چادر نماز و همچنین یک هزار جلد قرآن کریم و کتاب ادعیه و مفاتیح را برای جوانان و مردم لبنان تهیه و به اتحادیه انجمن دانش‌آموزان قم ارسال تا از این طریق به همراه دیگر کمک‌های فرهنگی به لبنان ارسال شود.

وی اظهار کرد: این کمک‌ها توسط دانش‌آموزان اتحادیه در مدارس سیرجان جمع‌آوری شد و روند جمع‌آوری کمک‌ها با پیوستن به پویش ایران همدل ادامه دارد و چنانچه نیاز به حضور ما جوانان برای کمک‌ به مردم لبنان باشد آمادگی داریم. در این اقدام ارزشمند، دانش‌آموزان، هم با مفهوم نیکوکاری آشنا شدند و هم از موضوع لبنان و فلسطین که مسئله اول این روزهاست، شناخت بهتری پیدا کردند تا در نهایت به تقویت حس انسان دوستی و مسئولیت‌پذیری آن‌ها در این زمینه کمک شایانی شود.

انتهای پیام