صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۹۹۷۳
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۵

فصل جدید برنامه «جشتواره قرآنی صد» با رویکرد ساده‌خوانی قرآن از امروز شنبه سوم آذرماه از رادیو قرآن پخش می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی شبکه رادیویی قرآن، پخش فصل جدید برنامه «جشنواره قرآنی صد» که در راستای نهضت ساده‌خوانی و روان‌خوانی قرآن کریم تهیه و تولید شده است، از امروز شنبه سوم آذرماه به روی آنتن شبکه رادیویی قرآن می‌رود.

ساده‌خوانی و روان‌خوانی قرآن کریم از سوی شاغلان اصناف مختلف، از نوآوری‌ها و محوریت‌های اصلی این فصل از برنامه به‌شمار می‌رود که در کنار سایر مخاطبان، طرح درس‌ها و تلاوت‌های خود را اجرا می‌کنند.

کارشناسی فصل جدید جشنواره قرآنی صد که طرح درس آن به‌صورت سوره‌محور اجرا خواهد شد، برعهده منصور قصری‌زاده؛ قاری بین‌المللی و مدیر شبکه رادیویی قرآن است.

یادآور می‌شود، جشنواره قرآنی صد به تهیه‌کنندگی مونا توسلی و حسن رحمانی و اجرای محمد نصرآبادی کاری از گروه جامعه، محافل و مسابقات شبکه رادیویی قرآن است که شنبه تا پنجشنبه هر هفته از ساعت 16 به روی آنتن می‌رود.

انتهای پیام