صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۰۰۹۴
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۳

مسئول قرارگاه محرومیت‌زدایی و جهادی صابرین از اهدای ۱۵۰ دستگاه بخاری به ارزش ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال به نیازمندان این استان خبر داد.

به گزارش ایکنا از سیستان‌بلوچستان به نقل از روابط عمومی قرارگاه محرومیت‌زدایی و جهادی صابرین، امیر اتابک‌افضلی، مسئول قرارگاه محرومیت‌زدایی و جهادی صابرین،‌ اظهار کرد: لوازم گرمایشی با همکاری قرارگاه محرومیت‌زدایی و جهادی صابرین، کارکنان و بسیج دفتر مرکزی پتروشیمی شازند تهیه و بین خانوارهای نیازمند در روستاهای مرزی سیستان‌و‌بلوچستان توزیع شد.
 
وی ادامه داد: ارزش ریالی هر یک از بخاری‌های توزیع شده ۱۸ میلیون ریال بوده است، هر ساله در ابتدای فصل‌های سرد سال تعدادی لوازم گرمایشی به ویژه بخاری بین نیازمندان سیستان‌وبلوچستان توزیع می‌شود.
 
مسئول قرارگاه محرومیت‌زدایی و جهادی صابرین همچنین از ارسال و توزیع لباس گرم و کفش به ارزش ریالی هشت میلیون ریال با همکاری قرارگاه محرومیت‌زدایی و جهادی صابرین، کارکنان و بسیج دفتر مرکزی پتروشیمی شازند بین نیازمندان در روستاهای ژاله‌ای، تپه دز و ملا محمد دهنو خبر داد.
 
افضلی اظهار کرد: کمک به نیازمندان سیستان‌وبلوچستان یکی از فعالیت‌های مهم این قرارگاه است که امیدواریم این قبیل اقدامات تداوم داشته باشد.
انتهای پیام