صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۰۵۸۱
تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۸

به همت مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی، همه ساله در ایام ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز مادر برنامه «شکوه مادری» برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، به نقل از روابط عمومی بنیاد کرامت رضوی در استان، به همت مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی، همه ساله در ایام ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز مادر برنامه «شکوه مادری» برگزار می‌شود.

این ویژه‌برنامه با عنوان «نسل رضوی، امت تمدن‌ساز» با هدف تجلیل از مادران کمتر از ۴۰ سال دارای بیش از سه فرزند و همچنین مادران ۴۰ تا ۴۵ سال دارای چهار فرزند و بیشتر با هدیه سه روز اقامت رایگان در مشهد مقدس با قید قرعه در نظر گرفته است.

طبق این طرح، مادران حائز شرایط می‌توانند طبق فراخوان منتشر شده تا ۱۵ آذرماه از طریق سامانه https://zendegi.razavi.ir ثبت‌نام کنند. هدیه 3 روز اقامت رایگان در مشهد مقدس برای ۴۰۰ مادر برگزیده رویداد «شکوه مادری» به همراه خانواده به قید قرعه در نظر گرفته شده است.

فقط مادرانی می‌توانند در این رویداد شرکت کنند که در رویدادهای قبلی شکوه مادری شرکت نکرده‌اند. مهلت ثبت‌نام در طرح ملی «شکوه مادری» یکم تا ۱۵ آذرماه ۱۴۰۳ است و اختتامیه دوم دی‌ماه سال‌جاری همزمان با میلاد بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا(س) خواهد بود.

انتهای پیام