صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۳۳۴۲
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۰

مستند «دره پروانه‌ها» که پرتره‌ای از جاویدنام شیون فومنی؛ شاعر نوآور و خلاق معاصر ایران است در جشنواره سینما حقیقت و موزه سینما به نمایش درمی‌آید.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی بنیاد فرهنگی شیون فومنی، فیلم مستند «دره پروانه‌ها» به نویسندگی و کارگردانی کاوه بهرامی‌مقدم و با تهیه‌کنندگی این بنیاد، منتخب بخش مسابقه ملی هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران سینما حقیقت شد.
 
دره پروانه‌ها فیلم مستند پرتره شیون فومنی، درباره افکار، اندیشه‌ها، شخصیت ادبی و سیر و سلوک فردی و اجتماعی شاعر و ترانه‌سرایی است که در سرزمین دریا و جنگل از نام‌آوران و از معدود شاعران محبوب و مردمی شعر گیلکی و در عرصه شعر فارسی از چهره‌های برجسته معاصر به شمار می‌رود.
 
هامون بهرامی‌مقدم مدیر تصویربرداری، تدوین، صداگذاری و حامد فومنی در بخش پژوهش و گفتارمتن از عوامل اصلی ساخت این فیلم مستند فاخر هستند.
 
دره پروانه‌ها، روزهای چهارشنبه ۲۱ آذر ساعت ۲۱:۳۰ ( سالن ۵) و شنبه ۲۴ آذر ساعت ۱۳ ( سالن ۱) در پردیس چارسو تهران و در روز پنج‌شنبه ۲۲ آذر ساعت ۱۸ در سالن فردوس موزه سینما اکران داده می‌شود.
 
علاقه‌مندان برای‌ تهیه بلیت این مستند می‌توانند به سایت جشنواره سینما حقیقت مراجعه کنند. 
انتهای پیام