صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۳۷۷۸
تاریخ انتشار : ۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۱
در راستای پویش «گلریزان کتاب» انجام شد:

هاجر سالاری، نویسنده و مترجم استانی، ۲۰۰ جلد کتاب به بخش کودک کتابخانه مرکزی آذربایجان غربی اهدا کرد.  

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، در راستای پویش «گلریزان کتاب»، هاجر سالاری، نویسنده و مترجم استانی، ۲۰۰ جلد کتاب با موضوع ادبیات داستانی کودکان به بخش کودک کتابخانه مرکزی ارومیه اهدا کرد.

این کتاب‌ها در جهت ترویج سنت پسندیده اهدای کتاب و نیکوکاری، و با هدف دسترسی کودکان، به‌ویژه کودکان مناطق محروم به کتاب اهدا شده است.

هاجر سالاری، انگیزه خود از این کار را تشویق سایر مولفان، مترجمان و خیران استان برای انجام این سنت زیبا بیان کرد و افزود: چنین حرکت‌هایی باید در جامعه تبدیل به یک رویه‌ ثابتی شود چرا که آشنایی کودکان با ادبیات بومی از ضروریات بسیار مهم دوران زندگی هر کودکی است و کودکان باید با ادبیات در سطح جهانی، ملی و بومی آشنا شوند تا بتوانند با افزایش آگاهی و درک درست از زندگی، آینده روشنی برای خود رقم بزنند‌ و لازمه این کار این است که به کتاب مفید دسترسی کافی داشته باشند.

گفتنی است، هاجرسالاری، فارغ التحصیل ادبیات زبان انگلیسی است که قریب به ۲۰ سال برای کودکان کار تدریس انجام داده است و  ۱۳ عنوان کتاب در حوزه ادبیات کودک و نوجوان ترجمه کرده است، وی دارای مدرک معتبر ترجمه ترکی آذربایجانی از وزارت علوم و تحقیقات بوده و هم‌اکنون بیش از ۵ سال است که به صورت مستمر در حوزه‌ ترجمه فعالیت می‌کند و از فعالان و دغدغه مندان ادبیات فولکلور استان است.

پویش «گلریزان کتاب» به منظور غنی‌سازی مجموعه کتابخانه‌های عمومی، ترویج فرهنگ کتابخوانی، استفاده از ظرفیت خیران و ترویج حسنه نیکوکاری، ایجاد همبستگی بین مردم و کتابخانه در کتابخانه‌های عمومی آذربایجان غربی برگزار می‌شود.

انتهای پیام