وی گفت: با برقرای این خط پروازی، برخی مشکلات کنونی پروازها برطرف میشود و ستاد عمره باید آمادگی داشته باشد به زائران از شهر طائف تا مکه خدمات ارائه کند.
غلامرضا رضایی، مسئول ستاد عمره مکه نیز با بیان اینکه وظیفه ما تسهیل هرچه بیشتر شرایط برای افزایش خدمات مادی و معنوی به زائران است، گفت: تکریم زائران سرزمین وحی و رفع مشکلات آنها باید اولویت همه خادمان است.
وی افزود: با توجه به تعطیلی ۹ ساله سفر عمره مفرده لازم سن زائران بالا رفته و افراد مسن بالای ۵۰ درصد کاروانها را تشکیل میدهند که با تدبیر مدیران ثابت هتلها مشکلات مرتبط با کاروانها برطرف شود.
در ادامه این جلسه مسئولان دفتر بعثه مقام معظم رهبری، مسئولان ستاد عمره و مدیران ثابت هتلها نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود را برای بهبود خدمات دهی به زائران سرزمین وحی ارائه کردند.