صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۴۶۰۷
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۷

اتحادیه عرب با صدور بیانیه‌ای به اقدامات خصمانه و مداوم رژیم صهیونیستی در جولان اشغالی واکنش نشان داده و آن را محکوم کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از العالم، اقدامات جدید رژیم صهیونیستی در جولان اشغالی با واکنش اتحادیه عرب همراه شد.

اتحادیه عرب با صدور بیانیه‌ای در این خصوص اعلام کرد: ما اقدامات خصمانه و مداوم «اسرائیل» در جولان اشغالی را که متعلق به سوریه است به شدت محکوم می‌کنیم.

در ادامه این بیانیه آمده است: ما از جامعه بین‌الملل می‌خواهیم که به «اسرائیل» برای توقف فوری اقدامات خصمانه و پایبندی به قطعنامه‌های بین‌المللی فشار بیاورد.

روز گذشته دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: کابینه با اجماع، طرح نتانیاهو برای افزایش رشد جمعیتی در بلندی‌های جولان و شهر کتسرین با هزینه بالغ بر ۱۱ میلیون دلار را تصویب کرد.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز در این رابطه گفت: ما به توجه به جولان و حفظ آن جهت توسعه و شهرک‌سازی در آن ادامه خواهیم داد.

نتانیاهو افزود: تقویت شهرک‌سازی در جولان به معنای تقویت «اسرائیل» است؛ موضوعی که در برهه کنونی از اهمیت بالایی برخوردار است.

این در حالی است که بلندی‌های جولان جز خاک سوریه است و جامعه بین‌الملل نیز اشغالگری صهیونیست‌ها در این بخش از خاک سوریه را قبول دارد.

انتهای پیام