صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۵۰۴۱
تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۲

دبیر قرارگاه جهادی عدالت تربیتی اداره‌کل آموزش و پرورش سیستان‌وبلوچستان گفت: همزمان با سراسر کشور پویش ملی «برمدار مقاومت» از سوی دانش آموزان سیستانی‌وبلوچستانی در سراسر استان در حال اجراست.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل آموزش و پرورش سیستان‌وبلوچستان، بامری، دبیر قرارگاه جهادی عدالت تربیتی اداره کل آموزش و پرورش استان، گفت: در راستای خیزش اجتماعی دانش‌آموزان معلمان و اولیای‌شان در پویش ملی  «بر مدار مقاومت»، بیش از ۹۰۰ هزار دانش‌آموز در ۷۵۰۰ فضای آموزشی شرکت کرده‌اند.
 
کیانی، رئیس اداره استعدادهای درخشان اداره‌کل آموزش و پرورش استان سیستان‌وبلوچستان نیز افزود: امروز همزمان با سراسر کشور برای حمایت از کودکان مظلوم و بی‌گناه فلسطین و لبنان در مدارس استعدادهای درخشان سیستان‌وبلوچستان برگزار می‌شود.
 
وی تصریح کرد: امروز در ۲۶ فضای آموزشی استعدادهای درخشان استان سیستان‌وبلوچستان ۳۴۰۰ دانش‌آموز در این طرح مشارکت کردند، در این پویش دانش‌آموزان کمک‌های نقدی‌شان را جمع‌آوری کرده و در اختیار کودکان غزه فلسطین و لبنان قرار خواهند داد.
 
حجت‌الاسلام حائری، رئیس اداره تبلیغات اسلامی زاهدان هم در جمع دانش‌آموزان استعدادهای برتر مدرسه فرزانگان ۲ گفت: امروز درجهان دو جبهه حق و کفر تشکیل شده است و جهانیان شاهد هستند که تمام جبهه باطل و کفر با یکدیگر بسیج شده‌اند و ‌تمامی امکانات و تجهیزات‌شان را برعلیه مسلمانان بکار گرفته‌اند، در جبهه حق باید همه درتلاش برای بیان حقایق باشیم و در صورت کوتاهی احتمال از بین رفتن جبهه حق میسر خواهد شد.
 
وی اظهار کرد: برای حمایت از جبهه حق روش‌ها متفاوت است، گاهی اوقات بیان حقایق به وسیله زبان صورت می‌گیرد و گاهی اوقات هم از طریق حمایت‌های مالی از جبهه حق می‌توانیم حمایت‌های‌مان را اعلام کنیم، حوادث سوریه نتیجه عدم اگاهی لازم مردم از سوی علما برجسته دانشمندان و نخبگان بود.
انتهای پیام