صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۵۳۵۴
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۱

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه شهدای آذربایجان‌غربی با رقیه موسویان مسئول بسیج جامعه زنان سپاه شهدای استان به مناسبت بزرگداشت هفته زن و روز مادر دیدار کرد.

به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام میثم فیاضی، مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه شهدای آذربایجان غربی، امروز، 1 دی‌ماه با رقیه موسویان، مسئول بسیج جامعه زنان سپاه شهدای استان به مناسبت بزرگداشت هفته زن و روز مادر دیدار کرد.

حجت‌الاسلام فیاضی در این دیدار ضمن اینکه فرا رسیدن میلاد حضرت زهرا(س) را تبریک گفت، بر لزوم نهادینه‌سازی سبک زندگی فاطمی در جامعه تاکید کرد و گفت: خواهران پاسدار باید در این زمینه با عزم راسخ گام بردارند.

وی هفته زن و روز مادر را یک فرصت ارزشمند برای معرفی ارزش‌های اسلامی و احیای سبک زندگی دینی دانست و گفت: برای اینکه به این هدف مقدس نائل شویم، لازم است از همه ظرفیت‌های موجود حداکثر استفاده را به عمل آوریم.

موسویان، مسئول بسیج جامعه زنان سپاه شهدای آذربایجان غربی در این دیدار  ضمن اشاره به اینکه برای هفته جاری برنامه‌های متنوع و زیادی تدارک دیده شده است، گفت: به مناسبت گرامیداشت هفته زن و روز مادر ۸۵۶ برنامه در قالب ۸۵ عنوان در سراسر استان اجرا خواهد شد.

این مسئول خاطرنشان کرد: مسئول بسیج جامعه زنان نواحی مقاومت بسیج سراسر استان، فرماندهان حوزه‌ها و پایگاه‌های مقاومت بسیج به صورت جدی پای کار هستند تا برنامه‌های متنوع و ارزشمندی در این ایام برگزار شود.

انتهای پیام