صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۵۵۵۳
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۲

مدیرکل امور بانوان استانداری کردستان گفت: در الگوی سوم زن مسلمان عفیف بودن خیلی بر محجبه بودن ارجحیت دارد و همه بانوان ما باید عفت و پاکدامنی خود را حفظ کرده و با همان عفت و پاکدامنی در اجتماع حضور داشته باشند.

به گزارش ایکنا از کردستان، زینب زاله، مدیرکل امور بانوان استانداری کردستان امروز، دوم دی در آیین گرامیداشت میلاد حضرت فاطمه(س) و روز مادر و هفته زن گفت: الگوی سوم زن مسلمان، زنی را در نظر می‌گیرد که عفیف، محجبه و شریف است و هدف اصلی‌اش حفظ کیان خانواده بوده و مرکز تحولات عالم است.

وی افزود: در الگوی سوم زن مسلمان عفیف بودن خیلی بر محجبه بودن ارجحیت دارد و همه بانوان ما باید عفت و پاکدامنی خود را حفظ کرده و با همان عفت و پاکدامنی در اجتماع حضور داشته باشند.

مدیرکل امور بانوان استانداری کردستان بیان کرد: رویکرد الگوی سوم زن مسلمان در زمینه اشتغال بانوان این است که بانوان با حفظ ارزش‌های اسلامی و بنیان خانواده در بیرون از منزل اشتغال بکار داشته باشند.

زاله خواستار راه‌اندازی مهدکودک در ادارات برای بانوان شاغل دارای فرزند کوچک، توجه به ورزش بانوان و تسریع در ارائه زمین و تسهیلات در قالب قرارگاه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت شد.

یادآور می‌شود؛ در پایان این مراسم از زنان موفق استان کردستان با اهدای جوایز و لوح تقدیر تجلیل شد.

انتهای پیام