صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۵۹۹۰
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۰

فصل دوم «آیینه عمر» از پنجشنبه ششم دی ماه هر هفته ساعت 19 روی آنتن شبکه چهار می‌رود.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی برنامه؛ مجموعه مستند «آیینه عمر» فصل دوم این مجموعه، ویژه پاسداشت مفاخر فرهنگی ایران، به تهیه‌کنندگیِ صدرا صدوقی و کارگردانیِ رضا عباسی از پنجشنبه ششم دی هر هفته ساعت 19 از قاب شبکه چهار سیما پخش می‌شود. 
 
در فصل دوم این مجموعه تلویزیونی، زندگی و سلوک علمی و فرهنگی مفاخری چون: سیدمحمود مرعشی نجفی؛ نسخه پژوهش و تولیت کتابخانه آیت‌الله‌العظمی مرعشی نجفی(ره)، غلامحسین امیرخانی؛ چهره ماندگار هنر خوشنویسی، عبدالحمید نقره‌کار؛ استاد معماری اسلامی و شهرسازی، رسول اولیازاده؛ استاد هنر عکاسی و گرافیک، اصغر طاهرزاده اصفهانی؛ استاد حکمت و عرفان اسلامی و... به تصویر کشیده شده است. 
 
فصل دوم مجموعه «آیینه عمر» کاری از گروه ادب و هنر شبکه چهار سیما است که در قالب آن زندگی، سلوک علمی و فرهنگی و میراث پژوهشی سیزده چهرهِ نامدار حوزه علوم انسانی، فرهنگ و هنر ایران به تصویر کشیده شده است. 
 
همچنین، مجموعه مستند «آیینه عمر» پنجشنبه‌ها ساعت 19 پخش می‌شود و تکرار آن جمعه‌ها ساعت 12:30 از قاب شبکه چهار سیما پیش روی مخاطبان این شبکه تلویزیونی خواهد بود.
انتهای پیام