صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۶۷۵۹
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۳

شهر لندن شب گذشته، هشتم دی‌ماه، شاهد تظاهرات اعتراضی علیه حمله رژیم اسرائیل به بیمارستان کمال عدوان در غزه و کارکنان بهداشت و سایر مراکز پزشکی در این باریکه بود.

به گزارش ایکنا، وبگاه شبکه الجزیره نوشت: معترضان شعارهای ضد اسرائیلی سر دادند و از دولت انگلیس خواستند که حمایت خود را از اسرائیل قطع کرده، فروش سلاح را متوقف کند و حمایت لازم را به مردم فلسطین در غزه ارائه دهد.

شرکت‌کنندگان در این تظاهرات تأکید کردند که جشن گرفتن در سال جدید نمی‌تواند توجیهی برای چشم‌پوشی از فاجعه‌های مستمر در غزه باشد و این تجمع با هدف متمرکز شدن بر جنایت‌های روزانه رژیم اشغالگر در حق ملت فلسطین و نیز با هدف تأکید بر اهمیت پایان یافتن جنگ و حمایت از غیرنظامیان برگزار شد.

نیروهای اشغالگر اسرائیلی بیمارستان کمال عدوان را تصرف کرده و قبل از آنکه آن را به آتش بکشند، به طور کامل از خدمات خارج کردند. علاوه بر این، بیش از ۳۵۰ نفر از جمله ۱۸۰ کادر پزشکی و ۷۵ مجروح و بیمار و همراهانشان را که در بیمارستان بودند، بازداشت کرده و به مکانی نامعلوم منتقل کرد.

انتهای پیام