صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۷۹۴۶
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۲
وزیر اوقاف مطرح کرد:

وزیر امور دینی و اوقاف الجزایر موفقیت‌های این کشور در زمینه آموزش قرآن کریم را تشریح کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از المساء، یوسف بلمهدی وزیر امور دینی و اوقاف الجرایر گفت که این کشور گام‌های بلندی در بهبود آموزش قرآن و استفاده از ابزارها و فناوری‌های نوین برای یادگیری کتاب خدا برداشته است.

 
وی در حاشیه بازدید از تعدادی از مراکز دینی در استان النعامه این کشور به اهتمام دولت به حمایت و گسترش مؤسسات آموزشی قرآنی، زاویه‌ها و مکتب‌خانه‌ها برای ایجاد فضای معنوی و ترویج رفتار اسلامی و نیز آموزش و خدمت به کتاب خدا اشاره کرد.
وی با ذکر اینکه تعداد اعضای مراکز آموزش قرآنی از مرز یک میلیون و 200 هزار دانش آموز دختر و پسر گذشته، بر حمایت مقامات عالی کشور از نظام توسعه قرآن کریم تاکید کرد. 
وی همچنین آموزش قرآن در سطح دانشگاهی و تشويق طلاب قرآن كريم و تشكيلات قرائت دولتی، كشف قاریان ممتاز و واجد شرایط از طریق رویدادها و مسابقات مختلف ملی و بین المللی حفظ، قرائت و تفسیر قرآن را از دیگر اقدامات این وزارتخانه اعلام کرد.
 
بالمهدی همچنین به نقش امامان جماعت در ترویج آگاهی در دل نسل‌ها برای حفظ وطن ، افتخار به دستاوردها و ارزش‌های تاریخی و دینی اشاره کرد و آن را نشان دهنده پایبندی مردم الجزایر به ارزش‌های مذهبی ملی خود دانست.
 
به گفته وی مساجد همچنان نقش مهمی را در تقویت فرهنگی و دینی و همبستگی اجتماعی ایفا می‌کنند و موسات خیریه آموزشی نیز در این مسیر نقش برجسته‌ای دارند.
 
انتهای پیام