صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۸۰۹۸
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۳

نخستین جشنواره «پلیس و رسانه» به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی فراجا و شبکه سوم سیما برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا؛ نخستین جشنواره «پلیس و رسانه» به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی فراجا و شبکه سوم سیما در محور‌های «پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و کاهش جرایم»، «افزایش منزلت اجتماعی پلیس» و «بزرگداشت شهدای پلیس» برگزار می‌شود.

از بخش‌های جشنواره می‌توان به فیلم شامل ۱۱۰ ثانیه‌ای، تله فیلم، مستند، سریال، نماهنگ، انیمیشن، بخش گرافیک شامل کاریکاتور، پوستر، اینفوگرافی، بیلبورد و موشن گرافیک، بخش عکس با دوربین و با تلفن همراه، بخش نویسندگی شامل داستان، فیلمنامه و نمایشنامه، شعار مفهومی و طرح و بخش بازی شامل بازی‌های رایانه‌ای، تلفن همراه، رومیزی اشاره کرد.

علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را تا ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۳ از طریق سایت najihonar.ir ارسال کنند. آیین اختتامیه جشنواره نیز هفته اول اسفند ماه برگزار و آثار برتر معرفی خواهد شد.

انتهای پیام