صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۹۸۸۴
تاریخ انتشار : ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۱
گفت‌وگوی ایکنا با آیت‌الله شب‌زنده‌دار/ ۱

آیت‌الله شب‌زنده‌دار در گفت‌وگو با ایکنا می‌گوید: نحوه و شیوه حکومت و فرمایش امیرالمؤمنین(ع) و عهدنامه پر مغز و با عظمت به مالک اشتر که امروز مورد توجه متفکران عالم است، همه و همه الگوست.

آیت‌الله محمدمهدی شب‌زنده‌دار در گفت‌وگو با خبرگزاری ایکنا ضمن بیان این مطلب که حضرت امیر(ع) قابل توصیف برای انسان‌های معمولی نیست؛ گفت: شخصیت بزرگواری است که پیامبر (ص) درباره ایشان بر حسب نقل فرموده است: «کسی تو را نشناخته است؛ مگر خدا و من»؛ یعنی تمام انسان‌های عالم و حتی نوابغ بشری در مقابل عظمت این امام همام ناتوان هستند. 

امیرالمؤمنین (ع) و زندگی ایشان به ویژه در دوران تصدی حکومت ظاهری، الگویی برای همه انسان‌ها است؛ گرچه ایشان برحسب نصب الهی و معرفی پیامبر (ص) باید بعد از وفات ایشان جانشین می‌شدند ولی همان پنج سال و اندی که حکومت داشتند نحوه و شیوه حکومت، فرمایش ایشان و عهدنامه پر مغز و با عظمت به مالک اشتر که امروز مورد توجه متفکران عالم است، همه و همه الگویی ابدی است.

انتهای پیام