صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۰۱۸۴
تاریخ انتشار : ۲۷ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۰
در قصر ملت تاجیکستان صورت گرفت؛

رئیس‌جمهور کشورمان که عصر دیروز وارد تاجیکستان شد، صبح امروز، پنجشنبه ۲۷ دی‌ماه در قصر ملت تاجیکستان، اقامتگاه رسمی رئیس‌جمهور این کشور، به شکل رسمی مورد استقبال امامعلی رحمان قرار گرفت.

به گزارش ایکنا،  به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی رياست‌جمهوری، در مراسم استقبال رسمی، پس از نواخته شدن سرود ملی دو کشور، 21 گلوله توپ به افتخار سفر رسمی مسعود پزشکیان شلیک شد و سپس سران دو کشور از گارد تشریفات میدان سان دیدند.

پزشکیان و امامعلی رحمان پس از معرفی اعضای هیئت‌های عالی‌رتبه همراه، مذاکرات خصوصی خود را آغاز کردند و پس از آن نیز مذاکرات هیئت‌های عالی‌رتبه دو کشور برگزار خواهد شد.

روسای جمهور ایران و تاجیکستان در مراسم امضای اسناد همکاری دو کشور توسط مقامات عالی‌رتبه نیز حضور یافته و پس از امضای بیانیه مشترک، در نشستی مطبوعاتی نتایج رایزنی‌ها و مذاکرات خود را تشریح خواهند کرد.

انتهای پیام