صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۱۴۶۵
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۴

استاندار سمنان با اشاره به اینکه رزمایش مهندسی مدیریت بحران الی بیت المقدس علاوه بر ارتقای آمادگی نیروهای مدیریت بحران استان، نقش بسزایی در تقویت همکاری و همبستگی میان دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان دارد متذکر شد: از تمامی عوامل و دست‌اندرکاران این رزمایش تشکر می‌شود.

به گزارش ایکنا از سمنان، محمدجواد کولیوند، استاندار سمنان امروز، 4 بهمن در رزمایش مهندسی مدیریت بحران الی بیت المقدس ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان انقلاب اسلامی، شهدای ترور و شهدای جبهه مقاومت اظهار کرد: یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت همواره زنده است و راه آنان چراغی برای مسیر پیش روی ما خواهد بود.

وی با اشاره به موفقیت‌ها و ایستادگی‌های جبهه مقاومت در برابر جنایات رژیم جعلی صهیونیستی افزود: مقاومت در برابر این رژیم ظالم که مردان، زنان و کودکان بی‌گناه را هدف قرار می‌دهد، شایسته تقدیر و تبریک است.

استاندار سمنان با اشاره به اینکه رزمایش الی بیت‌المقدس علاوه بر ارتقای آمادگی نیروهای مدیریت بحران استان، نقش بسزایی در تقویت همکاری و همبستگی میان دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان دارد متذکر شد: از تمامی عوامل و دست‌اندرکاران این رزمایش تشکر می‌شود.

این مقام عالی استان با قدردانی از مردم استان در زمینه مدیریت مصرف انرژی یادآور شد: مردم استان سمنان با رفتارهای مسئولانه در مدیریت مصرف انرژی، الگوی مناسبی ارائه داده‌اند که ضروری است، دستورالعمل‌های آموزشی در حوزه مصرف بهینه انرژی تدوین شده و در اختیار مدارس، دانشگاه‌ها و دیگر مراکز آموزشی قرار گیرد تا فرهنگ صحیح مصرف از دوران کودکی آموزش داده شود.

 

 

انتهای پیام