صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۳۱۱۱
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۷
فردا

مدیرکل اوقاف و امور خیریه سیستان‌وبلوچستان گفت: ۳۰ نفر از فعالان قرآنی این استان برای دیدار با رهبر معظم انقلاب عازم تهران شدند.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه سیستان‌وبلوچستان، حجت‌الاسلام محسن اشرفیان، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان، گفت: هرساله پس از برگزاری رقابت‌های سراسری قرآن کریم در مشهد مقدس، جامعه قرآنی از سراسر کشور، عازم دیدار با رهبر معظم انقلاب می‌شوند، سهمیه سیستان‌وبلوچستان در این دیدار ۳۰ نفر از جامعه قرآنی، کارکنان اوقاف و امورخیریه و مسئولانی که در حوزه امور قرآنی فعالیت دارند، است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه سیستان‌وبلوچستان تصریح کرد: کاروان مجموعه اوقاف و قرآنیان استان روز جمعه، 12بهمن‌ماه، به سمت پایتخت حرکت کرده و یک‌شنبه ۱۴ بهمن‌ماه، با رهبر معظم انقلاب دیدار خواهند کرد.

حجت‌الاسلام اشرفیان اظهار کرد: زیارت مزار سردار حاج قاسم سلیمانی و سپس زیارت بارگاه ملکوتی حضرت معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران از برنامه‌های فرهنگی و زیارتی تدارک دیده شده برای این سفر است.

انتهای پیام