صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۳۵۹۳
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۱
مدیر کل میراث فرهنگی لرستان:

عطا حسن‌پور در پیامی به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر و تقارن آن با اعیاد شعبانیه گفت: انقلاب اسلامی ایران در سال 57 با تأسی از مکتب سرخ حسینی به پیروزی رسیده است.

به گزارش ایکنا از لرستان، عطا حسن‌پور، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان، به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر و تقارن آن با اعیاد شعبانیه پیامی تبریک صادر کرد، در این پیام آمده است:

بی شک انقلاب شکوهمند اسلامی، با رهبری امام راحل و همراهی مردم ایران در سایه مکتب حسینی (ع) به پیروزی رسیده است.

انقلاب اسلامی ایران در دهه‌های گذشته نیز با تأسی از رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب و پیروی از مکتب سرخ حسینی، قله‌های موفقیت را یکی پس از دیگری فتح کرده و در بسیاری از مراتب علمی و دستاوردهای پزشکی و دفاعی در رده‌های بالای جهان ایستاده است.

این عزم راسخ و این موفقیت‌ها مرهون رشادت‌های شهیدانی است که در راه اسلام و آزادگی و با تقدیم خون خود، درخت انقلاب را تنومند کرده و آسایش و موفقیت‌های ایران اسلامی را برای ما به ارمغان آورده‌اند.

اینجانب ضمن تبریک فرا رسیدن دهه مبارک فجر و سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و تقارن آن با اعیاد شعبانیه و سالروز میلاد با سعادت سرور آزادگان جهان؛ حضرت امام حسین(ع)، موفقیت و پیروزی ایران توانمند را از خداوند بزرگ مسئلت دارم.

انتهای پیام