صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۵۲۰۴
تاریخ انتشار : ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۰
امام جمعه زاهدان:

آیت‌الله مصطفی محامی گفت: همه اقوام و مذاهب در استان سیستان‌وبلوچستان پای کار انقلاب، اسلام و ایران بوده، هستند و خواهند بود.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی‌ فقیه در سیستان‌وبلوچستان، آیت‌الله مصطفی محامی امروز دوشنبه، 22 بهمن‌ماه، با حضور در نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های قبایل و طوایف سیستان‌وبلوچستان ضمن بازدید از بخش‌های مختلف با معتمدان و سران طوایف استان از نزدیک دیدار کرد و گفت: در یک دوره‌ای از تاریخ کشور، ابر مردی قیام و همه چیز خود را در راه خدا تقدیم کرد و  و خداوند نیز بهترین عوض را به ایشان داد. امام خمینی(ره) یک شخصیت تأثیرگذار بود و نه تنها در کشور بلکه در سطح جهان نقش‌آفرینی کرد.

وی با بیان اینکه خداوند متعال به امام خمینی(ره) کار را واگذار و در این مسیر ایشان را یاری کرد، گفت: امام خمینی(ره) با اتکا به قدرت خداوند در موقعیتی که جهان به دو بلوک شرق و غرب تقسیم شده بود راه جدیدی در برابر مستضعفان عالم قرار داد و شعار نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی را سر داد و با همه سختی‌ها ایستادگی کرد و مردم ما نیز پیام ایشان را درک کرده و پای آرمان‌های امام راحل ایستادند و جان‌فشانی کردند تا انقلاب پیروز شد.

نماینده ولی‌ فقیه در سیستان‌وبلوچستان گفت: بعد از انقلاب نیز دشمنان همواره آشوب‌هایی ایجاد کردند اما به لطف خداوند مردم پای‌کار انقلاب‌ ایستادند و انقلاب حفظ شد و دشمنانی که ناامید شده بودند جنگ را بر ایران اسلامی تحمیل و مردم در هشت سال دفاع مقدس فرزندان خود را تقدیم کردند اما کوتاه نیامده و حتی یک وجب از خاک وطن را دست دشمن ندادند.

آیت‌الله محامی افزود: ما در استان سیستان‌وبلوچستان متنعم به وجود طوایف، اقوام و مذاهب مختلف هستیم و همه این‌ها در گذشته همواره پای‌کار میهن بوده‌اند و در آینده هم خواهند ایستاد، در این نمایشگاه شاهد حضور بخشی از طوایف سیستان‌وبلوچستان بودیم و مورد مشترک همه طوایف در این نمایشگاه عکس شهیدان بود که این نماد وفاداری به اسلام، انقلاب اسلامی و ایران است.

وی تصریح کرد: شرایط کنونی یک موقعیت استثنایی و فرصت طلایی برای کار کردن در جهت پیشرفت سیستان‌وبلوچستان است و ما همواره تأکید و توجه رهبر معظم انقلاب به استان را داشته و داریم و دولت‌های مختلف از جمله دولت شهید آیت‌الله رئیسی و دولت پزشکیان نیز توجه ویژه به استان دارند و در جلسات مختلف صحبت کرده و در مقام عمل هم تا جایی که توانسته‌اند پای کار آمده‌اند و در حال حاضر استاندار از خود استان و بسیاری از مسئولان از استان هستند و حجت بر همه تمام و زمینه برای حضور پر شور، پرنشاط و همه جانبه شما آماده است.

امام جمعه زاهدان اظهار کرد: باید از این فرصت استفاده و هر کس مشخص کند که چه کاری می‌تواند برای رشد سیستان‌وبلوچستان انجام دهد و فرزندان خود را به تحصیل ترغیب کنیم تا یک نسل تحصیل کرده، فرهیخته و کارآمد داشته باشیم، بزرگترها باید در جهت تأمین امنیت در سیستان‌وبلوچستان تلاش کنند چراکه برخی ناامنی‌ها، درگیری‌ها، گروگانگیری‌ها شایسته نیست و بزرگترها باید جلوی این اختلافات را بگیرند و توان خود را صرف همدلی و هم‌افزایی کنند تا شاهد رشد و پیشرفت بیشتر استان باشیم.

آیت‌الله محامی گفت: باید از سرمایه‌های خود برای رشد سیستان‌وبلوچستان استفاده و دیگران را هم برای سرمایه‌گذاری در استان ترغیب و تلاش کنیم تا یک استان ویژه داشته باشیم چراکه ما هم استعدادهای ویژه‌ای در بین مردم استان و هم ظرفیت‌های خدادادی خوبی در استان داریم. 

انتهای پیام