صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۵۵۹۵
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۴

مستند «یکی بود، هیچ کس نبود» در آستانه جشن میلاد حضرت ولیعصر (عج) بر روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما می‌رود.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی شبکه قرآن و معارف سیما، مستند «یکی بود، هیچ‌کس نبود» پنجشنبه 25 بهمن ساعت 15:30 و تکرار آن جمعه 26 بهمن ساعت 8:30 برای بینندگان پخش می‌شود.

در این مستند به کارگردانی «عباس صالح‌مدرسه‌ای»، راوی برنامه به همراه یک روحانی به مناسبت نیمه شعبان مسیر حرم حضرت معصومه (س) تا مسجد مقدس جمکران را با زائران همراه می‌شوند.

روایتی از مجاهدت‌های شهید حسن شاطری در لبنان

همچنین گزارش ایکنا حاکی است، در سالروز شهادت حاج حسن شاطری مستند «شریک‌الانتصار» با نگاهی به مجاهدت‌های آن شهید والامقام به جبهه مقاومت در جنگ لبنان بر روی آنتن شبکه قرآن ومعارف سیما می‌رود.

مستند شریک الانتصار به کارگردانی «ناصر نادری» چهارشنبه، 24 بهمن ساعت 11 صبح برای علاقه‌مندان پخش می‌شود.

شهید حاج حسن شاطری معروف به «حسام خوشنویس» سال 1341 در سمنان متولد شد. وی از فرماندهان سپاه قدس و مسئول بازسازی لبنان بود كه 24 بهمن‌ماه 1391 در مسیر دمشق به بیروت به منظور انجام كارهای ستاد بازسازی، به دست حامیان و مزدوران رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.

انتهای پیام