صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۶۸۱۷
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۱
فرماندار شهرستان سنندج:

حسن عسکری با اعلام اینکه خروجی سبک زندگی اسلامی آرامشی است که خانواده‌ها بدنبال آن هستند، گفت: امروز جوامع غربی علیرغم پیشرفت‌های مادی اما در حوزه علوم انسانی و هویتی با بحران‌هایی همچون خودکشی روبرو است و موجب ایجاد بی‌هویتی میان جوانان شده‌اند.

به گزارش ایکنا از کردستان، حسن عسکری، فرماندار شهرستان سنندج امروز، 29 بهمن در «دورهمی مجردهای سنندج» که در پردیس سینما بهمن سنندج برگزار شد، با تبریک اعیاد شعبانیه، نیروی انسانی را بزرگ‌ترین سرمایه هر جامعه‌ای ذکر کرد و گفت: جوانان ثروت مهم‌ترین بخش این سرمایه و گل سرسبد نیروی انسانی هستند.

وی با اشاره به اینکه جوانان در هر جامعه‌ای با قدرت، انگیزه و امید فعالیت می‌کنند، افزود: هفته جوان فرصت مناسبی برای پرداختن به پتانسیل‌هایی است که بتوانیم پتانسیل و ظرفیت جوانان را شناسایی کنیم.

فرماندار شهرستان سنندج بیان کرد: جوانان با انگیزه راسخ می‌توانند کشور را در مسیر پیشرفت و به این صورت آینده این کشور مدیریت و هدایت جامعه در دست جوانان قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه در دوره و زمانی ما در کشوربه جوانان اعتماد کردیم بسیار خوش درخشیده‌اند، افزود: در دوران دفاع مقدس با اعتماد به جوانان فرصت مناسبی برای نقش‌آفرینی آنها مهیا شد و کشور را از طمع دشمنان نجات دادند چراکه هنر امام اعتماد به جوانان بود و جوانان نیز به این اعتماد پاسخ مثبت دادند.

عسکری با اشاره به موفقیت‌های روزافزون کشور یادآور شد: موفقیت‌های کنونی کشورمان در عرصه‌های گوناگون علمی، نظامی، پزشکی و غیره دستاورد دیگر جوانان محسوب می‌شود.

وی با اعلام اینکه در مجموعه فرمانداری سنندج معتقدیم که باید خدمتگزار جوانان و تسهیلگر خدمات جوانان باشیم و زمینه را برای شکوفایی استعداد جوانان مهیا کنیم، افزود: در مسائل آموزشی گام‌های ارزشمندی برداریم و در زمینه مهارت‌آموزی و توسعه زیرساخت‌های مهارت آموزی جوانان اقدامات مؤثری انجام شد. 

فرمانداری سنندج یادآور شد: به جوانان توصیه می‌شود سبک زندگی ایرانی اسلامی را الگوی خود قرار دهند و بدانند رویاهایی که سبک زندگی غربی در نظر گرفته دست نیافتنی است.

وی با اعلام اینکه خروجی سبک زندگی اسلامی آرامشی است که خانواده‌ها بدنبال آن هستند، گفت: امروز جوامع غربی علیرغم پیشرفت‌های مادی اما در حوزه علوم انسانی و هویتی با بحران‌هایی همچون خودکشی روبرو است و موجب ایجاد بی‌هویتی میان جوانان شده‌اند.

انتهای پیام