صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۷۴۰۰
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۷

طی مراسمی با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، پردیس سینمایی خیرساز شهرستان فسا افتتاح شد.

به گزارش ایکنا از فارس، مراسم افتتاحیه پردیس سینمایی شهرستان فسا استان فارس، امروز، سوم اسفندماه با حضور سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

صالحی، امروز به‌منظور افتتاح از پردیس سینمایی فسا به این شهرستان سفر کرد و بعد از نیز راهی شهرستان داراب شد.

پردیس سینمایی فسا با ۱۷۰۰ متر زیربنا، شامل دو سالن ۳۲۸ نفره و ۵۵ نفره و یک سالن پلاتو، رستوران، کافی‌شاپ و بوفه است که توسط بخش خصوصی تاکنون با صرف ۵۰ میلیارد تومان به مرحله بهره‌برداری از یک سالن رسیده است. این مجموعه، تا انتهای کار و تکمیل این پردیس سینمایی نیاز به اعتباری بالغ بر ۸۰ میلیارد دارد.

بنابر این گزارش، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از دوم اسفندماه وارد استان فارس شده است که روز گذشته در مراسم افتتاحیه پنج کتابخانه در شیراز و همچنین اختتامیه جشنواره بین‌المللی شعر فجر شرکت کرد و امروز راهی فسا و داراب شد.

افتتاح یک کتابخانه عمومی در شهرستان داراب از جمله برنامه‌های سفر سیدعباس صالحی به استان فارس است و پایان‌بخش این سفر هم شرکت در مراسم افتتاح مترو کتاب در شیراز خواهد بود.

انتهای پیام