صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۷۵۶۵
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۶

مسئول رسیدگی به امور مساجد استان یزد از برگزاری مراسم بزرگداشت شهید سیدحسن نصرالله در مساجد شاخص استان خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط‌عمومی کانون مساجد یزد، حجت‌الاسلام والمسلمین علی گندمی، مسئول رسیدگی به امور مساجد استان یزد از برگزاری مراسم بزرگداشت شهید سیدحسن نصرالله در مساجد شاخص استان یزد خبر داد و گفت: همزمان با مراسم تشییع و تدفین شهید سیدحسن نصرالله و شهید صفی‌الدین در روز یکشنبه پنجم اسفندماه در بیروت، مراسم بزرگداشت شهید سیدحسن نصرالله در مسجد روضه محمدیه و مساجد برگزیده و شاخص استان، برگزار می‌شود. 

حجت‌الاسلام گندمی افزود: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده در روز یکشنبه پنجم اسفندماه، پس از اقامه نماز مغرب و عشاء، مجموعه برنامه‌های سخنرانی، ختم قرآن و نماز لیله‌الدفن با حضور مردم و نمازگزاران دارالعباده یزد در مساجد، برگزار می‌شود. 

وی بیان کرد: از عموم مردم متدین و انقلابی دعوت به عمل می‌آید با حضور در مسجد روضه محمدیه و سایر مساجد شاخص استان در این برنامه‌ها که به منظور بزرگداشت شهدای مقاومت شهید سید حسن نصرالله و شهید صفی الدین برگزار می‌شود، شرکت کنند.

انتهای پیام