صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۷۸۴۲
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۳
در بزرگداشت فرماندهان جبهه مقاومت مطرح شد

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌ فقیه در سپاه نبی‌اکرم(ص) کرمانشاه با بیان اینکه شهید سیدنصرالله یک مکتب و راه بود، گفت: اگر رهبری سیدنصرالله درخصوص مسئله فلسطین نبود امروز حتی اسمی از فلسطین در کشور‌های مسلمان نبود.

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام والمسلمین شمس‌الله جلیلیان، مسئول دفتر نمایندگی ولی‌ فقیه در سپاه نبی‌‌اکرم(ص) کرمانشاه، پنجم اسفندماه در مراسم بزرگداشت فرماندهان جبهه مقاومت شهید سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین در مسجد النبی(ص) این استان با اشاره به جایگاه والای شهادت در فرهنگ اسلام و قرآن، اظهار کرد: شهدای جبهه مقاومت با راهشان به دنیا ثابت کردند که ایستادگی در برابر ظلم، نور را به جامعه می‌تاباند و ظلم را می‌شکافد، آنان با شهادتشان فصل جدیدی از مقاومت را رقم زدند.

وی با بیان اینکه شهید سید نصرالله یک مکتب و راه بود، افزود: او با نبوغ و رهبری حزب‌الله توانست ورود رژیم اشغالگر قدس را از جنوب لبنان متوقف کند. اگر رهبری سیدحسن نصرالله درخصوص مسئله فلسطین نبود امروز حتی اسمی از فلسطین در کشور‌های مسلمان هم نبود، اما به برکت تدبیر سید مقاومت امروز در اروپا و آمریکا نیز صدای حمایت از فلسطین بلند است.

جلیلیان با اشاره به اهمیت مقاومت در برابر دشمنان گفت: جنگ بین حق و باطل از آغاز خلقت وجود داشته و ما باید براساس آموزه‌های قرآن و سیره اهل‌ بیت(ع) در برابر دشمنان ایستادگی کنیم. شهدای مقاومت با استقامت و فداکاری خود، درس مقاومت به ما آموختند و اگر امروز دیگر در میان ما نیستند، اما آموزه‌های آنان زنده است.

وی با بیان اینکه شهدا الگوی ما هستند و مکتب شهیدان به ما می‌آموزد که در دفاع از حق نباید از دشمنان ترسید، اظهار کرد: درس مکتب سیدحسن نصرالله و حاج قاسم، حول محور ولایت بودن است تا بدانیم باید مقاوم و ایستاده بمانیم و از مسیر حق منحرف نشویم، چراکه آینده از آن حق است.

انتهای پیام