صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۸۰۰۹
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۶
سرلشکر محمد باقری:

رئیس ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه روز گذشته مراسم تشییع و خاکسپاری شهید سیدحسن نصرالله و شهید سیدهاشم صفی الدین تبدیل به حماسه ماندگار در تاریخ منطقه غرب آسیا و کشور لبنان شد، گفت: این مراسم تشییع حماسه بی بدیلی بود که بزرگی و عظمت شهید بزرگوار سید حسن نصرالله و شهید سید هاشم صفی الدین در پی ریزی مقاومت ضد صهیونیستی و توسعه آن و شکل دهی به حزب الله قهرمان را نشان داد.

به گزارش ایکنا، سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری، رئیس ستادکل نیروهای مسلح در همایش ملی «بسیج مردم و منابع ملی در دفاع مقدس» که صبح امروز، دوشنبه ششم اسفندماه در تهران برگزار شد، ضمن درود به روح مطهر امام(ره) و تمام شهیدان انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، امنیت کشور و محور مقاومت و به ویژه شهیدانی که روز گذشته مراسم تشییع و خاکسپاری آنها تبدیل به حماسه ماندگار در تاریخ منطقه غرب آسیا و کشور لبنان شد، گفت: این تشییع حماسه بی بدیلی بود که بزرگی و عظمت شهید بزرگوار سیدحسن نصرالله و شهید سیدهاشم صفی الدین را در پی ریزی مقاومت ضد صهیونیستی و توسعه آن و شکل دهی به حزب الله قهرمان نشان داد.

وی افزود: این مراسم نماد قدرشناسی مردم لبنان و مراسم سراسر ایران، نشانه قدرشناسی ملت ایران از این عزیزان بزرگوار بود و خود مبدأیی برای توسعه تفکر مقاومت و بسیجی در جهان اسلام خواهد شد.

سرلشکر باقری اظهار کرد: هر کشوری که قدرت بیشتری دارد به طور طبیعی دارای حوزه نفوذ وسیع تری است و تهدیدات از او دور می شود و فرصت های بیشتری در اختیار او قرار می گیرد. در میان این عوامل نقش عامل مردم و توان حکومت ها برای بسیج مردم و منابع ملی آنها و همراه سازی و انسجام ملی جزو عوامل اصلی شکل دهنده قدرت کشورها، ارتقای امنیت ملی، ایجاد و حفظ بازدارندگی پایدار، دورسازی تهدید، برقراری آرامش و اطمینان در کشور است و در سایه این اطمینان و آرامش، اجرای تمام تصمیمات و برنامه های ملی ممکن می شود.

وی تأکید کرد: اگر این امنیت و آرامش نباشد و تهدیدات دور و خنثی نشده باشد، هیچ فعالیتی در کشورها امکانپذیر نیست. هر نوع فعالیت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و سایر موارد، منوط به این است که امنیت و آرامش وجود داشته باشد و آن هم مستلزم قدرت یابی و استحکام مبانی امنیت ملی است که مردم در آن نقش اساسی دارند.

خبر در حال تکمیل است.

انتهای پیام