صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۸۰۲۹
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۶
سرکنسول عربستان سعودی در مشهد:

محمد بن نوار العتیبی گفت: تقویت روابط دو کشور عربستان و ایران، تأثیر مثبتی برای دستیابی به توسعه، رفاه و ارتقای صلح و امنیت در سطوح منطقه‌ای و بین المللی خواهد داشت و مشارکت این دو کشور بیانگر آن است که روابط عربستان سعودی و ایران روابطی تاریخی و محکم است.

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی، محمد بن نوار العتیبی، سرکنسول عربستان سعودی در مشهد، در مراسم روز تأسیس پادشاهی عربستان توسط سرکنسول این کشور در مشهد اظهار کرد: عربستان سعودی برای خدمت‌رسانی به حرمین شریفین و زائران عمره که از کشور‌های مختلف وارد می‌شوند، با ایجاد زیر ساخت‌های پیشرفته و خدمات دیجیتالی پایدار، اهمیت زیادی قائل شده است و به دنبال دستیابی به چشم‌انداز 2030 برای ارتقای رفاه و شکوفایی اقتصادی است تا در زمره اولین کشور‌های پیشرفته در زمینه‌های اقتصادی و تجاری قرار گیرد.
 
سرکنسول عربستان سعودی در مشهد تصریح کرد: روابط پادشاهی عربستان سعودی و جمهوری اسلامی ایران روابطی برادرانه، تاریخی و مستحکم است که بر اساس همسایگی و دین ایجاد و بر اساس منافع مشترک تقویت شده است. بازگشت روابط بین دو کشور نیز تجسم روشنی از اراده رهبران دو کشور و تمایل دو ملت برای ایجاد روابط بین آنها و ساختن آینده‌ای امیدوارکننده بر اساس مبادلات تجاری مشترک، تحکیم امنیت منطقه‌ای و ایجاد توسعه و رفاه است.
 
وی اظهار کرد: یکی از نتایج مثبت توافق‌نامه امضا شده، دیدار‌های مقامات دو کشور است که بر اساس آن، توافقنامه همکاری امنیتی بین ریاض و تهران نیز فعال شد. تقویت روابط دو کشور، تأثیر مثبتی برای دستیابی به توسعه، رفاه و ارتقای صلح و امنیت در سطوح منطقه‌ای و بین المللی خواهد داشت و مشارکت این دو کشور بیانگر آن است که روابط عربستان سعودی و ایران روابطی تاریخی و محکم است.
 
همچنین در این مراسم احمد معصومی فر، رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه شمال و شرق کشور، حجت الاسلام و المسلمین مهدی شجاع، مدیر حج و زیارت خراسان رضوی، سیدجواد موسوی، مدیرکل میراث فرهنگی خراسان رضوی و برخی فعالان فرهنگی و اقتصادی حضور داشتند.
انتهای پیام