صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۸۱۸۳
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۷:۴۸

دبیر جشنواره ملی طراحی و دوخت پوشاک دانش‌آموزی از تمدید مهلت ارسال آثار به این جشنواره تا ۱۵ فروردین ماه سال آینده خبر داد.

مهدی براتی‌زاده دبیر جشنواره ملی طراحی و دوخت پوشاک دانش‌آموزی در گفت‌وگو با ایکنا از استان مرکزی، با اشاره به اهمیت این جشنواره در راستای تحقق اهداف سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش اظهار کرد: این جشنواره که در سطح ملی برگزار می‌شود با هدف متناسب‌سازی پوشش دانش‌آموزان با فرهنگ و هویت ایرانی، اسلامی و توجه به نیازها و سلایق جامعه هدف برنامهریزی شده و فرصتی برای تلفیق خلاقیت و فرهنگ در پوشش دانش‌آموزان است.

وی با تاکید بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در حوزه طراحی و دوخت پوشاک دانش‌آموزی افزود: این رویداد، فرصتی بی‌نظیر برای دانش‌آموزان خلاق، هنرجویان مستعد، متخصصان حوزه طراحی لباس و سایر فعالان این عرصه است تا توانمندی‌های خود را در سطح ملی به نمایش بگذارند.

رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان استان مرکزی، در ادامه، متناسب‌سازی پوشش دانش‌آموزان، ایجاد بستری برای شکوفایی خلاقیت دانش‌آموزان و متخصصان طراحی لباس و توجه به نیازهای دانش‌آموزان در حوزه پوشاک و ارائه مدل‌های کاربردی و جذاب را از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره بیان کرد و گفت: دانش‌آموزان و هنرجویان دبیرستان‌ها و هنرستان‌های فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش سراسر کشور و متخصصان، طراحان و فعالان حوزه طراحی و دوخت لباس دانش‌آموزی، گروه‌های مخاطب جشنواره هستند.

براتی‌زاده با بیان اینکه مهلت ارسال آثار تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۳ تمدید شده و به برگزیدگان این جشنواره، لوح تقدیر و جوایز نفیس اهدا خواهد شد، گفت: علاقه‌مندان برای شرکت در جشنواره می‌توانند از طریق کانال جشنواره به آیدی @Sc_festival اقدام کنند.

به گفته وی، ۲۴ جایزه ویژه بخش دانش‌آموزی، ۲۴ جایزه ویژه بخش آزاد و جوایز نقدی حداقل ۱۰ میلیون تومانی به همراه لوح تقدیر در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام