صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۸۲۷۷
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۳

نیروهای اشغالگر اسرائیلی بامداد امروز سه‌شنبه در ادامه تجاوزات خود در مناطق مختلف کرانه باختری، حملات و بازداشت‌هایی را همراه با درگیری‌ در چندین محور انجام دادند.

به گزارش ایکنا به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، نیروهای اشغالگر صبح امروز سه‌شنبه، ۷ اسفند به اردوگاه الفوار در جنوب الخلیل یورش برده و به انجام عملیات تفتیش و بازداشت پرداختند.

منابع محلی گزارش دادند که نیروهای اشغالگر ۶ نفر از جمله چندین اسیر آزادشده را پس از یورش به منازل و تخریب اردوگاه دستگیر کردند.

این منابع افزودند: نیروهای مهاجم به منازل خانواده‌های العبادله، ابو ربیع، العوادی و احمرو در محله‌های المقوسی، الطیطی، قاسم و خیابان الواد هجوم برده و به تخریب منازل و شکستن وسایل و اموال شهروندان اقدام کردند.

گفته می‌شود این بازداشت‌ها اسیران آزاده‌ فلسطینی با نام‌های فراس اطبیس، حسین اطبیس، محمود محمد ابو وردة، احمد عطیه ابو وردة، وعد جمال البدوی و جوانی به نام محمد سعید العبادله را شامل شده است.

از سوی دیگر، هم‌زمان با یورش ارتش صهیونیستی به اردوگاه الفوار، هلیکوپترهای اشغالگران در ارتفاع پایین بر فراز استان الخلیل به پرواز درآمده و منطقه جنوبی را نیز مورد حمله قرار داده‌اند. اردوگاه الفوار به طور مداوم به منظور ایجاد وحشت و ظلم به مردم و یورش به خانه‌ها و بازداشت و بازجویی‌های میدانی هدف یورش‌های اشغالگران قرار می‌گیرد.

در نابلس نیز، نیروهای اشغالگر بامداد امروز سه‌شنبه به این شهر یورش بردند و به یک مسجد و قبرستان در منطقه غربی آن حمله نموده و آن‌ها را تخریب کردند.

در همین رابطه منابع محلی گزارش داده‌اند که سربازان اشغالگر به مسجد امام علی یورش برده، وسایل آن را شکستند و بلندگوهای آن را از کار انداختند و هم‌زمان با این حمله وحشیانه، به قبرستان غربی در شهر نابلس نیز یورش برده و به جست‌وجو و تفتیش منازل و مغازه‌های اطراف آن پرداختند.

سربازان اشغالگر همچنین در امتداد خیابان مأمون، دانشگاه قدیم، ابو عبیده و خیابان دانشگاه مستقر شده و حرکت شهروندان را مختل کردند.

در گزارشی به نقل از شاهدان عینی آمده است که نیروهای اشغالگر وسایل چندین مغازه تجاری را تخریب کرده و دوربین‌های مداربسته در اطراف قبرستان غربی شهر نابلس را مصادره و یکی از جوانان را در خیابان مأمون علی‌رغم سرمای هوا بازداشت کردند.

انتهای پیام