صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۸۶۸۶
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۹

آیین نوزدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت همراه با رونمایی از تفریظ مقام معظم رهبری بر کتاب «آخرین فرصت» و گرامیداشت فداکاری خانواده‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران امشب، ۹ اسفند در شیراز آغاز شد.

به گزارش ایکنا از فارس، آئین نوزدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت همراه با رونمایی از تفریظ مقام معظم رهبری بر کتاب «آخرین فرصت» و گرامیداشت فداکاری خانواده‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران امشب، ۹ اسفند در شیراز آغاز شد.

این مراسم با حضور امیر سید عبدالرحیم موسوی، فرمانده‌کل ارتش جمهوری اسلامی؛ سردار محمدجعفر اسدی، معاون بازرسی قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) و سایر مسئولان کشوری و لشکری و استانی در حرم مطهر حضرت احمدبن‌موسی شاهچراغ(ع) در حال برگزاری است.

مهدی ابراهیم‌زاده، رئیس حوزه حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری در این آیین ضمن تکریم یاد شهدا گفت: خون شهید، آگاه‌کننده است، چنانچه خون سیدالشهدا(ع) چنین نقشی در تاریخ ایفا کرد.

 وی با بیان اینکه با الهام از همین الگو بود که خون شهدای دفاع مقدس، مدافعان حرم را پرورش داد و این نهضت ادامه دارد، تصریح کرد: این همان قدرت نرم انقلاب اسلامی است که هیچ تهدید و تحریمی نمی‌تواند مانع آن شود.

ابراهیم‌زاده با اشاره با تداوم خط سرخ شهادت تأکید کرد: ما ملت شهادتیم، ملتی که با شهادت، ماناتر می‌شود.

این خبر در حال تکمیل است.

انتهای پیام