صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۹۲۱۹
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۳

رئیس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه کرمانشاه از آغاز آیین جزءخوانی قرآن کریم ویژه ماه مبارک رمضان در ۱۵ بقعه متبرکه استان خبر داد و گفت: محافل جزءخوانی ماه مبارک رمضان در قالب طرح ضیافت الهی در بقاع متبرکه شاخص استان برگزار می‌شود.

ساحل سهیلی، رئیس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه کرمانشاه در گفت‌و‌گو با ایکنا از کرمانشاه با تبریک ماه مبارک رمضان اظهار کرد: همزمان با ماه مبارک رمضان، طرح ضیافت الهی در استان کرمانشاه در ۱۵ بقعه متبرکه آغاز شده که در قالب این طرح محافل انس با قرآن، تفسیر و جزءخوانی برگزار می‌شود.

وی افزود: برنامه‌ریزی انجام شده تا همه روزه در ایام ماه مبارک رمضان برنامه محوری جزءخوانی قرآن کریم در بقاع متبرکه شاخص برگزار شود.

سهیلی تصریح کرد: آیین جزءخوانی قرآن کریم از ساعت ۱۵ الی ۱۶:۳۰ بعد از ظهر در بقاع متبرکه شاخص برگزار می‌شود همچنین تفسیر قرآن نیز با استفاده از ظرفیت مبلغان اعزامی انجام خواهد شد.

رئیس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه کرمانشاه با دعوت از مردم برای حضور در آیین جزءخوانی، افزود: در تمامی ایام ماه مبارک رمضان و پیش از آغاز مراسم جزءخوانی قرآن با حضور اساتید دینی تفسیر آیات بر اساس «طرح زندگی با آیه‌ها» در بقاع متبرکه انجام می‌شود و بدین ترتیب هر روز یک آیه کاربردی تفسیر خواهد شد.

انتهای پیام