صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۹۲۷۲
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۵

به مناسبت آغاز ماه مبارک رمضان رزمایش کمک مؤمنانه ۲ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان در شهرستان بهشهر توزیع شد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی کمیته امداد مازندران، محمد تقی جلالی، رئیس کمیته امداد بهشهر، اظهار کرد: با آغاز ماه رمضان دو هزار بسته معیشتی در راستای استمرار اجرای رزمایش مواسات و کمک مؤمنانه با همکاری کمیته امداد، مراکز نیکوکاری، بسیج سازندگی و ناحیه مقاومت بسیج، کانون خدمت رضوی شهرستان بهشهر توزیع شد.  
 
محمد تقی جلالی، رئیس کمیته امداد بهشهر گفت: ارزش ریالی هر بسته بیش از یک میلیون و 200 هزار تومان بود که در بین افراد محروم، کم‌برخوردار، آسیب دیده و نیازمندان توزیع شد تا بخشی از مایحتاج آن‌ها در ماه مبارک رمضان تأمین شود.
 
وی افزود: این بسته‌ها شامل حبوبات، برنج، روغن، ماکارونی، رب گوجه، شکر، روغن و... بوده که با مشارکت سپاه و با همت خیرین و مردم تهیه و به پایگاه‌های مقاومت بسیج شهرستان و مراکز نیکوکاری تحویل شد تا بین نیازمندانی که شناسایی شده‌اند، توزیع شود.
 
رئیس کمیته امداد بهشهر گفت: مرحله دوم توزیع کمک مؤمنانه ویژه ماه مبارک رمضان بین نیازمندان همزمان با میلاد مبارک امام حسن مجتبی (ع) انجام می‌شود.
 
همچنین عباس معصومی، رئیس کمیته امداد شهرستان رامسر، گفت: برای یک هزار و ۷۳۰ خانوار تحت حمایت این شهرستان در ۱۱ ماهه سال جاری، ۲۶ میلیارد و ۱۲ میلیون تومان کمک معیشت پرداخت شد.
 
معصومی با اشاره به اینکه خانوارهای تحت حمایت این نهاد علاوه بر دریافت کمک معیشت ماهیانه از خدمات دیگر این نهاد از قبیل درمان، مسکن، جهیزیه، فرهنگی، کمک‌های موردی، تحصیلی، اشتغال و ... بهره‌مند هستند، گفت: در ۱۱ ماهه سال جاری، ۸۱۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان نیز کمک‌های موردی به ۹۸۹ نفر از مددجویان تحت حمایت این شهرستان پرداخت شد.
انتهای پیام