صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۹۲۷۶
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۶
جانشین فرمانده سپاه سردشت:

کاظم شریفی گفت: تشکیل بسیج یکی از تصمیم‌های راهبردی و مهم حضرت امام خمینی(ره) بود.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، کاظم شریفی، جانشین فرمانده سپاه سردشت، امروز، 12 اسفند در چهارمین اجلاس سالانه مجمع بسیجیان که در این شهرستان برگزار شد، گفت: پیدایش بسیج به دلیل نگاه راهبردی بود که حضرت امام خمینی(ره) به ساختار و معماری نظام اسلامی داشتند.

وی تشکیل بسیج را یکی از تصمیم‌های مهم، راهبردی و سرنوشت‌ساز بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام(ره) دانست و ادامه داد: این نهاد ارزشی امروزه در بسیاری از عرصه‌ها منشاء اثر، خیر و برکت است و جزوی از هویت دینی کشورمان است.

این مسئول ضمن ابراز خشنودی از تشکیل ساختار و سازمانی با این گستردگی و تاثیرگذاری برای خدمت به اقشار مختلف مردم، ادامه داد: ایجاد بسیج یک ایده و مدل موفقی بوده است که از آن توسط کشورهای اسلامی الگوبرداری می‌شود.

جانشین فرمانده سپاه سردشت در ادامه سخنان خود به نقش بسیج در پیشبرد اهداف فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی اشاره کرد و گفت: مجمع بسیجیان بستری برای هم‌افزایی، انتقال تجربیات و ارائه راهکارهای مؤثر درراستای حل مشکلات جامعه محسوب می‌شود و باید از این ظرفیت حداکثر استفاده به عمل آید.

شریفی با بیان اینکه در این نشست  دو طرح برتر کارگروه‌های مجمع بسیج معرفی و بررسی شدند، گفت: بحث و تبادل‌نظر درباره راهکارهای بهبود فعالیت‌های بسیج در سطح شهرستان امری ضروری بوده و باعث می‌شود رویکردهای خلاقانه در خدمت‌رسانی به کار بسته شود.

در پایان این مجمع از کارگروه‌های برتر و نمونه شهرستان تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام