صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۹۷۰۳
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۵
معاون اقتصادی استاندار تهران خبر داد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران از تشدید نظارت بر رعایت قیمت‌های مصوب نان در این استان خبر داد و گفت: با اختیارات جدید، جریمه تخلف نانواها ۱۰ برابر افزایش یافته است.

به گزارش ایکنا به نقل از استانداری تهران، حشمت‌الله عسگری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران در حاشیه جلسه آرد و نان این تهران با اشاره به تشدید نظارت‌ها بر قیمت‌های مصوب نان، گفت: اختیارات جدیدی از سوی سران سه قوه ابلاغ شده که از این ظرفیت‌ها برای افزایش قدرت بازدارندگی در برابر جرایم نانواها استفاده خواهیم کرد.

وی افزود: پیش از این امکان پلمب نانوایی‌ها وجود نداشت، اما اکنون این امکان فراهم شده است، همچنین جرایم مربوط به تخلفات نانواها تا ۱۰ برابر افزایش یافته است.

عسگری بیان کرد: از ظرفیت‌های قانونی جدید استفاده خواهیم کرد تا نظارت‌های خود را تشدید و از بروز تخلفات جلوگیری کنیم.

معاون اقتصادی استاندار تهران در ادامه به مشکلات تأمین آرد نانواها اشاره و عنوان کرد: تأمین آرد براساس تراکنش‌های نانینو انجام می‌شود، اما به دلیل اشکالات موجود در سامانه، مجبور هستیم کمبودها و کسری‌های آرد را در ستاد تأمین آرد جبران کنیم تا مشکلی برای نانواها و مردم پیش نیاید، در این راستا، الگوی جدیدی برای تأمین آرد در دست تدوین است که قرار است در جلسه بعدی نهایی شود تا مشکلات نانواها در این زمینه کاهش یابد.

وی همچنین به موضوع سوخت دوم نانواها اشاره کرد و گفت: برای مواقع بحرانی مانند قطع گاز یا برق، مقرر شد نانواها تدبیر سوخت دوم داشته باشند تا در مواقع ضروری بتوانند نان مردم را تأمین کنند.

عسگری در پایان به موضوع تأمین آرد صنف و صنعت نیز اشاره کرد و گفت: در این خصوص نیز چاره‌اندیشی‌های لازم انجام شده است تا مشکلات موجود برطرف شود.

انتهای پیام