صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۰۸۸۳
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۰
استاندار سیستان‌وبلوچستان:

منصور بیجار گفت: سیستان‌و‌بلوچستان از منظر وسعت و نیروی انسانی، از مهم‌ترین ظرفیت‌های کشور به‌شمار می‌رود و بروز رسانی زیرساخت دانشگاه‌های استان، توسعه جنوب شرق کشور را به همراه دارد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان‌وبلوچستان، منصور بیجار، استاندار سیستان‌وبلوچستان، شامگاه یک‌شنبه ۱۹ اسفندماه در دیدار با معاونین وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در وزارت علوم، توسعه جامع دانشگاه‌های استان سیستان‌وبلوچستان را یک ضرورت مهم مطرح کرد و گفت: این ضرورت با تجهیز عمرانی، توسعه منابع انسانی و جذب اعتبارات میسر خواهد شد.

استاندار سیستان‌وبلوچستان با اشاره به نقش مهمی که دانشگاه‌ها در ثمربخشی فعالیت‌های ستاد ملی توسعه ایفا می‌کند، تأکید کرد: سیستان‌و‌بلوچستان از منظر وسعت و نیروی انسانی، از مهم‌ترین ظرفیت‌های کشور به‌شمار می‌رود و به‌روزرسانی زیرساخت دانشگاه‌های استان، توسعه جنوب شرق کشور را به همراه خواهد داشت.

همچنین بیجار در ادامه نشست‌های خود در وزارت علوم، در دیدار با اعضای هیئت امنای دانشگاه ولایت، نقش تعیین‌کننده این دانشگاه را در پیش‌برد اهداف نظام و دولت برای مردم جنوب سیستان‌وبلوچستان یادآور شد و گفت: تقویت زیرساخت‌های توسعه در دانشگاه‌ها ثمری مهم به همراه دارد و آن گسترش نگاهی پیشران برای حل مسائل مختلف استان سیستان‌وبلوچستان است.

انتهای پیام