صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۰۹۴۲
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۳
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی:

حسین مسگرانی گفت: هدف ما این است که نقاط قوت نمایشگه قرآن را تقویت کرده و کاستی‌ها را برطرف کنیم تا حضور کیفی غرفه‌ها افزایش یابد و خانواده‌ها، به‌ویژه نسل جوان و نوجوان، بهره بیشتری از این رویداد ببرند.

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی، حسین مسگرانی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، در مراسم اختتامیه هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد که شامگاه ۱۹ اسفند، در مرکز نمایشگاه‌ها و همایش‌های آستان قدس رضوی، برگزار شد، اظهار کرد: از ابتدا، تأکید من و همکارانم بر این بود که هجدهمین نمایشگاه قرآن و عترت مشهد حتماً در جوار حرم مطهر رضوی برگزار شود. خوشحالم که در این ایام، شاهد شور و نشاط فراوان و حضور پررنگ خانواده‌ها در این نمایشگاه بودم.

وی ادامه داد: با توجه به سرمای زمستانی مشهد، انتظار چنین استقبالی را نداشتم، اما شکرگزارم که با وجود این شرایط، نمایشگاه با استقبال بی‌نظیری روبه‌رو شد.

مسگرانی بیان کرد: پس از اتمام نمایشگاه، از همه دست‌اندرکاران تقاضا دارم تا با تشکیل شورای سیاست‌گذاری و دبیرخانه‌ای دائمی، با مشارکت سازمان‌های مرتبط، به ارزیابی نمایشگاه بپردازیم. هدف ما این است که نقاط قوت را تقویت کرده و کاستی‌ها را برطرف کنیم تا حضور کیفی غرفه‌ها افزایش یابد و خانواده‌ها، به‌ویژه نسل جوان و نوجوان، بهره بیشتری از این رویداد ببرند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی افزود: یکی از نقدهایی که به نمایشگاه وارد بود، این است که باید گستره مخاطبان خود را فراتر از جامعه قرآنی در نظر بگیریم. معمولاً علاقه‌مندان به قرآن همواره از چنین محافلی بازدید می‌کنند، اما ضروری است که برنامه‌ریزی کنیم تا افراد بیشتری از اقشار مختلف جامعه را جذب کنیم. امیدوارم با تشکیل شورای سیاست‌گذاری، این هدف به تحقق بپیوندد.

مشهد در عرصه فعالیت‌های قرآنی جایگاهی شاخص دارد

در ادامه محسن هوشمند، رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و رسانه آستان قدس رضوی اظهار کرد: مشهد مقدس و بارگاه منور حضرت امام رضا(ع)، از دیرباز یکی از پایگاه‌های برجسته فعالیت‌های قرآنی در جمهوری اسلامی ایران و جهان اسلام بوده است. امروز، به برکت انقلاب اسلامی و نگاه ویژه تولیت معزز آستان قدس رضوی، شاهد آن هستیم که بزرگ‌ترین جلوه‌گاه ثقلین رسول خدا، یعنی قرآن و عترت، در این بارگاه ملکوتی به شکوهی بی‌نظیر رسیده است.

وی ادامه داد: در طول سال و در مناسبت‌های مختلف، اتفاقات بزرگ قرآنی به نام مبارک امام رضا(ع) و در صحن و سرای حرم مطهر رضوی رقم می‌خورد. برگزاری نمایشگاه قرآن و عترت نیز افتخاری بزرگ برای من و همکارانم بود که در این مکان مقدس، میزبان این رویداد ارزشمند باشیم.

هوشمند تصریح کرد: بدون شک، گردهمایی مجموعه‌های قرآنی و هم‌افزایی میان خادمان قرآن کریم و اهل‌بیت(ع)، برکات و ثمرات بسیاری به همراه دارد. این رویداد فرصتی مغتنم است تا تجارب ارزشمند فعالان قرآنی در حوزه‌های گوناگون با یکدیگر به اشتراک گذاشته شود.

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و رسانه آستان قدس رضوی افزود: انتظار می‌رود که این نمایشگاه، هر سال با کیفیتی بالاتر از سال قبل برگزار شود تا بستری فراهم گردد که معارف قرآنی بیش از پیش در جان و دل جامعه بشری نفوذ کند.

وی گفت: نکته قابل‌توجه این است که مشهد در عرصه فعالیت‌های قرآنی و در تمامی زمینه‌ها جایگاهی شاخص دارد. خوشبختانه، این شهر تاکنون در حوزه‌های نشر معارف رضوی، نشر معارف قرآنی، پژوهش‌های قرآنی، تولید آثار قرآنی و سایر عرصه‌ها، پیشرفت چشمگیری داشته است.

انتهای پیام