صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۱۲۴۹
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۵
پنجره‌ای به مطالبات قرآنی رهبر معظم انقلاب در ۴ دهه محافل طلیعه رمضان‌/ 11

رهبر معظم انقلاب در بیاناتشان خطاب به قاریان قرآن گفتند: هر مسجد را یک پایگاه قرآن قرار دهیم؛ یعنی از تلاوتگر قرآن دعوت کنند، قبل از نماز هر روز یا هفته‌ای یک بار در مسجد، بنشینند و قرآن بخوانند، مردم گوش کنند و حتماً تفسیر و ترجمه‌ تفسیریِ مختصری برای فهم مردم بیان شود.

همزمان با نخستین روز ماه مبارک رمضان ۱۴۴۶ ه‌ق و برگزاری محفل قرآنی با حضور قاریان، حافظان و فعالان قرآنی نزد رهبر معظم انقلاب، ایکنا هر روز به مطالبات معظم له در چهار دهه برپایی هر ساله محافل قرآنی طلیعه ماه رمضان نگاهی خواهد داشت.

در بخشی از بیانات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در طلیعه رمضان ۱۴۴۴ ه‌ق مطابق با سوم فروردین ۱۴۰۲ ه‌ش آمده است؛

هر مسجد یک پایگاه قرآن

«یکی از کارهای خیلی خوب، رواج تلاوت و استماع قرآن در همه‌ مساجد است. بعضی از مساجد این‌جور است که در آن تلاوت می‌شود. عرض من این است که اگر بتوانیم، هر مسجدی را یک پایگاه قرآن قرار بدهیم؛ یعنی از یک قاری، دو قاری دعوت کنند ـ الحمدلله قاری که خب زیاد است ـ قبل از نماز بیایند آنجا؛ حالا اگر می‌شود، هر روز این کار را بکنند، که خب یک قدری مشکل است، لااقل هفته‌ای یک بار یک قاری، یک تلاوتگر قرآن بیاید در مسجد و بنشیند و قرآن بخواند، مردم گوش کنند؛ حالا احیاناً یا خود او، یا یک نفر در کنار او تفسیر و ترجمه‌ تفسیریِ کوتاه و مختصری را هم برای فهم مردم بیان کنند. به نظر من اینها خوب است.»

 
انتهای پیام