صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۱۲۷۸
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۱:۵۲
ماه و محراب/ ۷

در روزهای پرفیض و نورانی ماه رمضان، دل‌های ما تشنه‌ کلامی است که روح را آرامش ببخشد و قلب را روشن کند. گوش جان می‌سپاریم به سخنان ناب و الهام‌بخش حجت‌الاسلام مهدی شریف، کارشناس مذهبی که همچون نسیمی روح‌نواز، دل‌ها را متحول می‌کند. بیایید در این ماه عزیز، با واژه‌هایی از جنس نور و معرفت، دل‌هایمان را جلا دهیم و از برکات این فیض بیکران بهره‌مند شویم.

حجت‌الاسلام مهدی شریف، کارشناس مذهبی کشور در قسمت هفتم مجموعه «ماه و محراب» می‌گوید: یکی از نکاتی که درباره‌ ماه مبارک رمضان باید به آن توجه کنیم، روایتی از پیامبر اکرم(ص) است که می‌فرمایند: «در این ماه، خداوند شیطان را مهار کرده تا انسان گناه نکند و درهای جهنم بسته است تا انسان‌ها به سمت آن حرکت نکنند». اما نکته‌ای لطیف و دقیق در این فرمایش وجود دارد که توجه به آن ضروری است. پیامبر اکرم(ص) تلنگری به ما می‌زنند و می‌فرمایند: حواستان باشد خودتان درِ جهنم را باز نکنید! کاری نکنید که شیطان آزاد شود و به سمت شما بیاید.

یکی از مواردی که بیشترین کمک را به جریان شیطان می‌کند، بی‌توجهی به زبان است. چقدر افراد به‌خاطر زبانشان موقعیت معنوی خود را از دست داده‌اند. برای خوشایند دیگران هر حرفی را زده‌اند، برای خنداندن دیگران مسخره کرده‌اند و...  این اعمال، نه‌تنها در طول سال، بلکه در ماه مبارک رمضان نیز می‌تواند ما را از فیض و برکات الهی محروم کند.

انتهای پیام