وی با اعلام آمادگی استانداری خراسانجنوبی برای کمک به تسریع در روند ساماندهی گلزار شهدا گفت: بنیاد شهید، طی گزارشی از وضعیت موجود گلزار شهدا در سطح استان، مواردی که نیاز به ساماندهی و رسیدگی دارد را احصا و اولویتبندی کند.
استاندار خراسانجنوبی با تأکید بر اینکه جامعه هدف شما بهترین اقشار بوده و شایسته بهترین خدمات هستند، اظهار کرد: زندگی شما در مسیر خدمت به شهداست که توفیق بسیار بزرگی است.
هاشمی از تکریم والدین شهدا و گرهگشایی از کار آنها بهعنوان بالاترین شأن یاد کرد و افزود: دعای خیر والدین شهدا، بدون تردید گره از مشکلات فردی شما باز خواهد کرد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان جنوبی نیز با ارائه گزارشی از اقدامات این مجموعه، از توجه استاندار به حوزه ایثار و شهادت تقدیر کرد و گفت: استاندار از بدو حضور در استان بهطور میانگین، هر سه روز با یک خانواده شهید دیدار داشتهاند که بیانگر توجه به موضوع شهدا و جانبازان است.
انتهای پیام