صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۱۷۸۶
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۳

مدیرعامل مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت اعجازالقرآن استان کرمانشاه با اشاره به برگزاری متفاوت پانزدهمین نمایشگاه قرآن و عترت کرمانشاه، گفت: امسال حضور دستگاه‌ها، نهادها، مؤسسات و ناشران در این دوره از نمایشگاه‌ها متفاوت بود چرا که درکنار پرداختن به مباحث قرآنی به بحث نشاط اجتماعی و فرهنگی نیز پرداخته شد.

لیلا صندوقی، مدیرعامل مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت اعجازالقرآن استان کرمانشاه با حضور در غرفه خبرگزاری ایکنا در پانزدهمین نمایشگاه قرآن و عترت در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایکنا از کرمانشاه با توضیحی درخصوص مؤسسه اعجازالقرآن، اظهار کرد: این مؤسسه از سال ۱۳۷۹ به عنوان اولین مؤسسه فرهنگی قرآنی فعالیت خود را در شهر کرمانشاه با اهداف مختلفی در ابعاد قرآنی، فرهنگی و آموزشی به‌منظور نشر و ترویج فرهنگ و معارف قرآنی درسطح جامعه آغاز کرد.

وی با اشاره به حضور قرآن و عترت اعجازالقرآن در پانزدهمین دوره از نمایشگاه‌های قرآن استان، افزود: امسال متفاوت‌تر از سال‌ها و دوره‌های گذشته در این نمایشگاه حضور یافتیم و علاوه بر پرداختن به مباحث قرآنی به برگزاری کارگاه‌های آموزشی با هدف ترویج نشاط اجتماعی به ویژه در بحث کودک پرداختیم.

این فعال قرآنی تصریح کرد: در این دوره علاوه بر کارگاه‌های حجاب و عفاف در بحث آموزش کودکان و مهارت‌افزایی در سطح نمایشگاه قرآن کرمانشاه فعالیت داشتیم که شامل قصه‌های قرآنی و دوره «تربیت خیر کودک» بود.

صندوقی افزود: دوره «تربیت خیر کودک» در استان توسط مؤسسه اعجازالقرآن در پانزدهمین نمایشگاه قرآن و عترت کرمانشاه آغاز شد.

مدیرعامل مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت اعجازالقرآن کرمانشاه در پایان گفت: اولین نماینده «خیر کوچک» که در استان با ابلاغ رسمی شروع به کار کرده «فریماه تیموری» است که این انتخاب به پاس احترام به خانواده فرهنگ دوست او به سبب تربیت این فرزند شایسته بوده که امیدواریم این خیر کوچک منشأ خیر و برکت باشد.

انتهای پیام