صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۲۱۷۱
تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۸
فرمانده سپاه سمنان:

منصور شوقانی با بیان اینکه رزمایش «ضیافت کریمانه» نماد همدلی برای حمایت از نیازمندان است، گفت: در شرایطی که مشکلات اقتصادی فشار زیادی به خانواده‌های نیازمند وارد کرده است، چنین اقداماتی می‌تواند تسکینی بر دردهای آن‌ها باشد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سپاه استان سمنان، منصور شوقانی، فرمانده سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان، 25 اسفندماه در رزمایش ضیافت کریمانه که با هدف کمک‌رسانی به خانواده‌های نیازمند در استان سمنان برگزار شد ضمن قدردانی از تلاش‌های گروه‌های جهادی و تمامی نهادهای مشارکت‌کننده در این پویش گفت: پویش ضیافت کریمانه نشان‌دهنده روح همدلی و نوع‌دوستی مردم استان سمنان است.

وی ادامه داد: در شرایطی که مشکلات اقتصادی فشار زیادی به خانواده‌های نیازمند وارد کرده است، چنین اقداماتی می‌تواند تسکینی بر دردهای آن‌ها باشد.

فرمانده سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان با اشاره به نقش بسیج و گروه‌های جهادی در محرومیت‌زدایی و کمک به اقشار آسیب‌پذیر بیان کرد: بسیج همواره در کنار مردم بوده و خواهد بود و  این پویش تنها نمونه‌ای از اقدامات گسترده‌ای است که با همکاری نهادهای مختلف در راستای حمایت از نیازمندان انجام شده است.

شوقانی یادآور شد: حضور پررنگ مردم، خیرین و نهادهای حمایتی در این رزمایش نشان‌دهنده عزم جدی جامعه برای یاری‌رسانی به اقشار آسیب‌پذیر است و امیدواریم با ادامه این اقدامات خداپسندانه، بتوانیم گام‌های مؤثرتری در رفع محرومیت از چهره جامعه برداریم.

یادآور می‌شود، در این رزمایش بیش از ۱۵ هزار بسته معیشتی از سوی بسیج سازندگی استان سمنان، چهار هزار جفت کفش و یک هزار بسته پوشاک از سوی بسیج دانش‌آموزی و قرارگاه شهید شاطری میان خانواده‌های کم‌برخوردار توزیع شد.

انتهای پیام