صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۲۱۸۷
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۴
وزیر راه و شهرسازی:

فرزانه صادق گفت: امنیت و احترام به هموطنان سرلوحه اقدامات قرار بگیرد چرا که مردم ایران شایسته بهترین رفتارها هستند و آنها به‌خوبی متوجه نوع رفتار با آنها هستند.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی، امروز، ۲۵ اسفند‌ماه در مراسم تجلیل از اعضای ستاد پیشگیری هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران آذربایجان‌غربی اظهار کرد: امنیت و احترام به هموطنان سرلوحه اقدامات قرار بگیرد چرا که مردم ایران شایسته بهترین رفتارها هستند و آنها به‌خوبی متوجه نوع رفتار با آنها هستند.

وی افزود: ضمن برقراری امنیت جاده‌ها در جاده‌ها، می‌توان این خدمت را با یک لبخند به کام مردم شیرین کرد.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به در پیش نوروز و افزایش سفرها گفت: مردم به هنگام رانندگی نهایت آرامش را داشته و از سفر لذت ببرند تا خدایی نکرده مشکلی برای آنها به‌وجود نیاید.

رضا رحمانی، استاندار آذربایجان‌غربی نیز در این مراسم گفت: در بارش برف سنگین در بهمن‌ماه همه دستگاه‌‌های اجرایی با تمام توان پای کار بوده و همه آنها یک هدف داشتند و آن اینکه به مردم خدمات لازم را در این شرایط ارائه دهند.

وی تصریح کرد: بارش برف نشان داد که امکانات و تجهیزات شهرداری‌ها برای لایروبی برف و سیل‌روبی خیلی کم است برای همین بنده پیگر تخصیص اعتبار و تجهیزات از وزارت‌خانه شدم که قرار است به‌زودی تحویل شود.

استاندار آذربایجان‌غربی تصریح کرد: باید از توان مردم در اینگونه بحران‌ها نهایت استفاده کرد و در این مورد فرهنگ‌سازی کرد.

وی گفت: آذربایجان‌غربی مبدا ۱۰ درصد صادرات کشور است که این امر نشان‌دهنده ضرورت توجه جدی به این حوزه است.

انتهای پیام