صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۲۵۸۱
تاریخ انتشار : ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۶

نشست علمی «نقد و بررسی سریال معاویه» با حضور اساتید و پژوهشگران حوزه و دانشگاه برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا، به همت پژوهشگاه ادیان و مذاهب و با مشارکت دانشکده مطالعات ملل اسلامی، انجمن علمی ادیان و مذاهب حوزه و اداره کل ارتباطات دانشگاه ادیان و مذاهب نشست علمی «نقد و بررسی سریال رمضانی معاویه ۲۰۲۵» برگزار می‌شود.
 
نشست علمی «نقد و بررسی سریال رمضانی معاویه ۲۰۲۵» با ارائه آقایان حجت‌الاسلام والمسلمین محمد مهدی تسخیری؛ معاون ارتباطات و امور بین‌الملل دانشگاه ادیان و مذاهب با موضوع «وحدت جهان اسلام و سریال معاویه»، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی فرمانیان؛ عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب با موضوع «رویکرد مذاهب اسلامی به سریال معاویه»، مهدی علمی دانشور؛ استادیار دانشگاه ادیان و مذاهب با موضوع «بازتاب‌های سریال معاویه در ایران و جهان عرب» و حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلی بطحائی؛ استادیار دانشگاه ادیان و مذاهب با موضوع «عربستان و سریال معاویه» برگزار خواهد شد.
 
دبیر این نشست علمی آقای دانیال نعیمی؛ دانش‌آموخته دانشگاه ادیان و مذاهب و کارشناس رسانه است و زمان برگزاری این نشست روز ۲۸ اسفندماه ۱۴۰۳؛ ساعت ۱۰ الی ۱۲ و در مکان پردیسان، دانشگاه ادیان و مذاهب، سالن امام موسی صدر خواهد بود.
 
علاقه‌مندان برای حضور به صورت مجازی نیز می‌توانند با کد دستوری ۲۲ وارد لینک https://el.urd.ac.ir/lms/index.php?option=com_bigbluebutton&view=meetingview&id=87 شوند.
انتهای پیام