حجتالاسلام والمسلمین آصف باصره، مدیر مرکز اسلامی هرمزگان در گفتوگو با ایکنا از هرمزگان، با اشاره به اهمیت راهپیمایی روز قدس بهعنوان میراث ماندگار امام خمینی(ره) و با تأکید بر بیانات مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) اظهار کرد: در شرایط کنونی که رژیم صهیونیستی بهدنبال تثبیت سلطه خود بر سرزمینهای اشغالی است، حضور در راهپیمایی روز قدس نه تنها یک تکلیف دینی، بلکه یک وظیفه انسانی و اجتماعی است.
وی این حضور را نمادی از وحدت اسلامی و همصدایی مسلمانان در حمایت از مردم مظلوم فلسطین دانست و افزود: قدس شریف، قبله اول مسلمانان و محور اتحاد جهان اسلام، امروز نیازمند حمایت و یاری بیشتر ماست.
مدیر مرکز اسلامی هرمزگان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مظلوم فلسطین، از همه اقشار جامعه شامل طلاب، روحانیون، فرهنگیان، دانشجویان، بازاریان و سایر افراد ملت شریف ایران دعوت کرد تا با مشارکت فعال خود در راهپیمایی روز قدس، عزم و همبستگی امت اسلامی را به جهانیان نشان دهند.
انتهای پیام