صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۳۷۵۲
تاریخ انتشار : ۰۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۶

جلسه هماهنگی برگزاری راهپیمایی یوم‌الله روز قدس به ریاست فرماندار سلماس در سالن جلسات شهید سالمی فرمانداری برگزار شد.

به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی امروز، 6 فروردین‌ماه، جلسه هماهنگی برگزاری راهپیمایی روز قدس به ریاست ذبیح‌الله کاظمی، فرماندار سلماس و با حضور حجت‌الاسلام طباطبایی، امام جمعه، و اعضای شورای اداری، در سالن جلسات شهید سالمی فرمانداری برگزار شد.

در ابتدای جلسه، ذبیح‌الله کاظمی، فرماندار سلماس ضمن تبریک سال نو و آرزوی قبولی طاعات و عبادات، بر ضرورت هماهنگی‌های لازم جهت برگزاری باشکوه این مراسم تأکید کرد و وی خواستار همکاری همه دستگاه‌های اجرایی و نهادهای مرتبط در این زمینه شد.

سپس، حجت‌الاسلام طباطبایی، امام جمعه سلماس نیز ضمن تبریک سال نو و آرزوی سالی سرشار از پیشرفت مادی و معنوی، به تقارن این ایام با سالروز شهادت امیرالمؤمنین حضرت علی(ع) اشاره کرد و این سال را سالی پربرکت دانست.

وی همچنین بر اهمیت کمک به نیازمندان، پرداخت صدقه و زکات، احترام به بزرگان، و صله‌رحم تأکید کرد.

در ادامه جلسه، مسیر راهپیمایی مشخص و اعلام شد که تجمع مقابل مسجد جامع سلماس ساعت ۱۱:۴۵ حرکت به سمت میدان فردوسی، سپس میدان کارگر، و در نهایت خیابان چمران به سمت مصلی خواهد بود.

این جلسه با هماهنگی نهایی اعضای حاضر و تأکید بر مشارکت حداکثری مردم و نهادهای اجرایی در برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم، به پایان رسید.

انتهای پیام