صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۴۵۸۹
تاریخ انتشار : ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۲
احسان قاضی‌زاده هاشمی مطرح کرد

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: برای تحقق شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید»، جلب اعتماد مردم و سرمایه‌گذاران امری ضروری است.

احسان قاضی‌زاده هاشمی نماینده مردم فریمان و سرخس و بخش‌های احمدآباد و رضویه در دوره دهم و یازدهم مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان رضوی، اظهار کرد: برای تحقق شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید»، جلب اعتماد مردم و سرمایه‌گذاران امری ضروری است. این موضوع شامل سرمایه‌گذاران عمده در بخش خصوصی و همچنین سرمایه‌های خرد سرگردانی است که به‌وفور در کشور وجود دارد. این منابع نباید درگیر سفته‌بازی‌های روزمره و منافع آنی شوند؛ چرا که این رویه نه‌تنها پرریسک است، بلکه غیرمولد و حتی مخرب نیز خواهد بود.

وی ادامه داد: تجربه سال‌های گذشته نشان داده است که عدم مدیریت صحیح این سرمایه‌ها می‌تواند تبعات جبران‌ناپذیری داشته باشد. نمونه بارز آن، بحران مؤسسات مالی و اعتباری در خراسان بود که خصوصا در پنج سال اخیر موجب از بین رفتن سرمایه‌های خرد بسیاری از مردم شد.

این نماینده مجلس افزود: بنابراین، این منابع باید در مسیر تولید هدایت شوند. چنانچه امکان به‌کارگیری آن‌هادر پروژه‌های تولیدی بزرگ وجود نداشته باشد، می‌توان از آن‌ها در بخش‌های کارگاهی مانند صنایع‌دستی یا تولیدات مولد استفاده کرد. همچنین، این سرمایه‌ها می‌توانند در زیرساخت‌های گردشگری و خدمات‌رسانی به زائران به‌کار گرفته شوند، تا ضمن ایجاد اشتغال، باعث رشد اقتصادی پایدار شوند.

قاضی‌زاده گفت: برای تحقق این اهداف، برنامه‌ریزی دقیق و عملیاتی از سوی دولت امری ضروری است. مجلس نیز در این مسیر آماده همکاری و حمایت است. یکی از مهم‌ترین اقداماتی که باید در اولویت قرار گیرد، اصلاح سیاست‌های ارزی است. ارز حاصل از صادرات باید مجدداً به چرخه تولید داخلی بازگردد و در اقتصاد کشور سرمایه‌گذاری شود، نه اینکه تنها شاهد خروج سرمایه و منابع ارزی از کشور باشیم.

انتهای پیام